Rántott húsos lasagne

Hozzávalók:

A húshoz:

3 csirkemell

Bors

Liszt

Tojás

Zsemlemorzsa

Olaj

A krémhez:

2 doboz ricotta

1 tojás

2 üveg paradicsomszósz

Lasagne lapok

Rengeteg sajt ;                                                                                   

Elkészítés

A csirkemelleket hosszában vágjuk ketté, hogy szép vékony szeletekkel tudjunk dolgozni, majd a szokásos módon rántsuk ki őket. Tegyük egy tálba a ricotta krémet, törjünk hozzá egy tojást és keverjük jól el. Ha ezzel megvagyunk neki is láthatunk a lasagne összeállításának.

Tegyünk egy réteg paradicsomszószt egy tepsi aljára, majd rakjuk rá a lasagne tésztalapokat, kenjük meg a ricotta krémünkkel, fektessünk rá 3 szelet rántott húst, szórjuk meg sajttal, majd kezdjük elölről és az egész folyamatot addig, amíg el nem fogynak a hozzávalók. Süssük 45-60 percig 180 fokon.

                                                                                                                                  

Megjegyzések